special BOXING

SPECIAL BOXING is er voor kinderen en (jong) volwassenen die te maken hebben met bijzondere uitdagingen in hun leven. Het is er speciaal voor kinderen en (jong) volwassenen met een (verstandelijke of psychische) beperking en jongeren met gedrag en/of ontwikkelingsproblemen. Voor hen kan het moeilijker zijn om aan sport te doen, door die beperkingen of problemen. Terwijl zij juist daardoor er veel baat bij hebben. Ze kunnen verschillende uitdagingen hebben die hen weerhouden om te kunnen sporten en boksen. Zij kunnen moeite hebben met bijvoorbeeld prikkelverwerking, angststoornissen, waardoor zelfstandig of in groepen sporten niet mogelijk is. Door hen persoonlijke aandacht te geven, door middel van coaching en training kan ik zo iemand het beste uit zichzelf laten halen en ondersteunen bij hun zelfontwikkeling. Het is bevorderlijk voor de conditie en doet veel goeds voor hun humeur door de dopamine die vrij komt tijdens het sporten. Het geeft hen zelfdiscipline, wat hen helpt in hun dagelijkse leven. Veel mensen hebben hier moeite mee en worden hierin begeleid. De trainingen zullen dat proces ondersteunen. Voor kinderen of (jong) volwassenen met bijvoorbeeld een laagzelfbeeld kan met deze trainingen het zelfvertrouwen opgebouwd worden.

De trainingen zijn gericht op beweging, zelfverzekerdheid, concentratie, focus, uithoudingsvermogen, discipline, weerbaarheid en ontspanning. De lessen zijn bedoeld om het beste uit jezelf te halen. De trainingen maken je zowel lichamelijk als mentaal sterker.

Bij deze les krijg je persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte training. Niet iedereen heeft te maken met dezelfde uitdagingen, waardoor er per individu een plan op maat wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat iemand meer tijd nodig heeft om zich op zijn of haar gemak te voelen en dan zal er eerst vertrouwen opgebouwd worden. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden. Hierdoor wordt het voor hun ook mogelijk om te sporten en de echte boks technieken aan te leren. Het is een veilige uitlaatklep voor emoties, zonder de controle te verliezen. Deze lessen leren je grenzen te ontdekken en te bewaken. Ze hebben een positieve invloed op je doorzettingsvermogen en zelfverzekerdheid, waardoor je ook in andere aspecten van je leven kan groeien.

Het is ook mogelijk om SPECIAL BOXING te boeken voor een groep. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen.

Locatie & TIJDen

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

Nederland
info@zaderotraining.nl

 

Plan nu een intake

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About