personal training

Schrijf je in voor personal training bij Zadero, de snelste en beste manier om je sportdoelen te behalen. Bij Personal Training krijg je volledige aandacht en begeleiding om jouw doel te behalen. Dit wordt gedaan door middel van kickboks en boksoefeningen in combinatie met cardio en krachttraining. Dit is een training op maat aangepast aan het individu. Met personal training worden jouw doelen in kaart gebracht en krijg je persoonlijke begeleiding en advies om die te realiseren. Het is hierbij ook mogelijk om voedingsadvies te krijgen om de doelen nog sneller en makkelijker te kunnen waarmaken.

Iedereen kent het wel, je bent al een tijd aan het trainen, maar het lukt maar niet om je doelen te behalen. Sommige weten niet welke oefeningen ze moeten doen, wat voor voeding ze moeten nuttigen of kunnen de motivatie of discipline niet vinden om het trainen vol te houden. Je begint een paar weken en verliest op een of andere manier de motivatie en staakt het sporten. Als jij je hierin herkent is personal training de oplossing voor jou.

Personal training is ook een goede uitkomst indien je je boks of kickboks technieken wil ontwikkelen. Je krijgt dan hierbij de volledige aandacht tijdens de les, waardoor je sneller resultaat ziet.

Wat kan personal training je bieden:

- Volledige aandacht
- Persoonlijke begeleiding en aanpak
- Gericht advies
- Motivatie en discipline
- Mogelijkheid tot een voedingsschema
- Sneller doelen behalen

De personal training is beschikbaar in drie opties:

- Personal training – 1 persoon
- Duo training – 2 personen
- Small group training – 3 tot 4 personen

Prijzen op aanvraag.

Locatie & tijden

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

Nederland
info@zaderotraining.nl

 

Plan nu een intake

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About