LADIES ONLY

Onze Ladies Only lessen zijn zoals de naam het al suggereert, volledig ingericht op vrouwen. We hebben twee lessen die we in deze variant aanbieden, namelijk KICKBOXING en BOXING BAG.

De les wordt op het moment nog gegeven door een mannelijke trainer, namelijk Zacky Derouich. In de toekomst zullen deze lessen ook verzorgd worden door vrouwelijke trainers. Bij de les KICKBOXING LADIES ONLY hoef je niet bang te zijn voor blauwe plekken of blessures. Er wordt getraind op pads, bokszakken en met bescherming aan. Wil je toch meedoen aan het onderdeel sparring, is daar altijd ruimte voor binnen de les. Ook zonder sparring is de les een intensieve workout.

De LADIES ONLY lessen zijn een ultieme calorieënverbrander. De combinatie van kracht en cardio zorgt ervoor dat je je fysiek fitter gaat voelen. Het is de ideale combinatie als je wilt afvallen, maar ook een strakker lichaam wil. KICKBOXING en BOXING BAG zijn namelijk full-body workouts. Je kunt per uur wel zo’n 700 tot 900 calorieën verbranden.

Door de nieuwe technieken die je leert, verken je je lichamelijke grenzen. Hierdoor kom je meer in contact te staan met je eigen lichaam. Je wordt zelfverzekerder over je eigen kunnen. Hierdoor word je niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal.

Met welke intentie je ook voor de bokszak staat als vrouw, je zult met onze lessen je innerlijke strijder leren kennen. De lessen zijn ook een mooie uitlaatklep als je veel te maken hebt met stress. Daarnaast kan het ook heel gezellig, neem je trainingsbuddy mee naar de lessen en leer how to kick some ass!

Locatie & tijden

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

info@zaderotraining.nl

Schrijf je nu in!

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About