kickBOXING

KICKBOXING is een les die je de technieken leert en die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt. De trainingen zijn een combinatie van techniek, kracht en cardio oefeningen.

KICKBOXING is een kickbokstraining voor kickboksers die de basis willen leren (Beginners) en die verder dan de basis willen (Gevorderden). De technieken worden door middel van trapkussens, op de zak of met elkaar geoefend. Met diverse trap- en stoottechnieken kun je de explosiviteit en kracht van je spieren trainen. Dit doe je terwijl je tegelijkertijd vet aan het verbanden bent. KICKBOXING verbetert je motoriek, incasseringsvermogen en verdedigingsvaardigheden. De instructeur van Zadero zorgt er voor dat je altijd op een veilige en verantwoorde manier traint. Wij richten ons met

name op recreatief kickboksen, maar je kan hier ook trainen als wedstrijdbokser. Man of vrouw, beginner of gevorderde. De trainingen zijn op jouw niveau en ervaring afgestemd. Het is ook mogelijk om individueel te trainen. Voor meer informatie hierover kun je kijken bij Personal Training.

kickBOXING YOUTH

Bij Zadero training kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met kickboksen in een veilige omgeving. De kinderen leren tijdens deze lessen de basis van het kickboksen op een leuke manier.

De trainingen zijn voor kinderen van 7 tot 15 jaar. Is jouw kind jonger kijk dan naar de training FAMILY BOXING FUN.

De training die wij geven kunnen een grote positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling op verschillende aspecten. De kinderen leren zelfdiscipline, verbeteren hun reactievermogen en hun zelfvertrouwen groeit.

Tijdens onze lessen hebben wij respect voor elkaar hebben hoog in het vaandel. Wij attenderen de kinderen erop om de technieken enkel tijdens de lessen of in noodsituaties te gebruiken. Het kickboksen is ook een goede uitlaatklep. Kinderen hebben veel energie en kunnen deze tijdens de trainingen kwijt.

Locatie & Tijden

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

Nederland
info@zaderotraining.nl

 

Schrijf je nu in!

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About