Groepslessen

Hieronder kun je ons aanbod aan groepslessen bekijken.
Dit aanbod is een basis waar we mee beginnen.

In de komende maanden zullen wij "testruns" gaan doen van nieuwe groepslessen. Wij willen hierbij vooral luisteren naar wat jullie als klanten willen. Wij willen ons aanbod op deze manier laten aansluiten naar de vraag die er voor bepaalde lessen is. Uiteraard kunnen jullie als abonnees ook met ideëen komen qua lessen die jullie graag zouden willen zien bij Zadero. Op die manier hopen we jullie met een tevreden gevoel bij ons te laten sporten.

BOXING

Wil je de bokstechnieken beheersen of deze nog verder ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in boksen en wil je je conditie, kracht en coördinatie verbeteren? Of wil je fitter en sterker worden op een leuke manier? Dan is BOXING iets voor jou.

BOXING BAG

BOXING BAG is de ideale les als je een combinatie zoekt van cardio en krachttraining. Het maakt je sterker, zorgt voor een hogere vetverbranding en verbetert je coördinatie.

KICKBOXING

KICKBOXING is een les die je de technieken leert en die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt. De trainingen zijn een combinatie van techniek, kracht en cardio oefeningen. KICKBOXING is een kickbokstraining voor kickboksers die de basis willen leren (Beginners) en die verder dan de basis willen (Gevorderden).

KICKBOXING YOUTH

Bij Zadero training kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met kickboksen in een veilige omgeving. De kinderen leren tijdens deze lessen de basis van het kickboksen op een leuke manier. De lessen zijn voor kinderen van 7 t/m 15 jaar.

FAMILY BOXING FUN

Deze training is bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Je kind heeft ook op jonge leeftijd voldoende beweging nodig. Door te bewegen traint het kind zijn conditie, spieren en evenwicht. FAMILY BOXING FUN zorgt ervoor dat de conditie van je kind op een natuurlijke en gezonde manier op peul blijft.

LADIES ONLY

Onze Ladies Only lessen zijn zoals de naam het al suggereert, volledig ingericht op vrouwen. We hebben twee lessen die we in deze variant aanbieden, namelijk KICKBOXING en BOXING BAG.

Locatie & Tijden

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

Nederland
info@zaderotraining.nl

 

Word nu lid!

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About