BOXING

Wil je de bokstechnieken beheersen of deze nog verder ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in boksen en wil je je conditie, kracht en coördinatie verbeteren? Dan is BOXING iets voor jou.

BOXING is bokstraining voor boksers die zowel de basis willen leren (Beginners) en die juist verder dan de basis willen ( Gevorderden). BOXING verbetert je motoriek, incasseringsvermogen en verdedigingsvaardigheden. Je leert de juiste bokstechnieken en tactiek. Boksen is namelijk net als schaken. Je moet continu bezig zijn met je volgende stap en inspelen op je tegenstanders acties. Hoe beter je het spelletje begint te snappen, hoe leuker het boksen wordt. De instructeur van Zadero zorgt er voor dat je altijd op een veilige en verantwoorde manier traint.

Wij richten ons met name op recreatief boksen, maar je kan hier ook trainen als wedstrijdbokser. Man of vrouw, beginner of gevorderde. De trainingen zijn op jouw niveau en ervaring afgestemd. Het is ook mogelijk om individueel te trainen. Voor meer informatie hierover kun je kijken bij Personal Training.

Locatie & TIJDEN

Veldweg 6N

5321 JE Hedel

Nederland
info@zaderotraining.nl

 

Schrijf je nu in!

Trainer

zacky derouich zadero training
Trainer

Zacky Derouich

Close
zadero training logo

Explore your inner winner

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
07:00 – 22:00

Zaterdag – Zondag:
07:00 – 16:00

Buiten de groepslessen om, zijn wij enkel open op afspraak.

Our socials
About